Kultur Shock и нова доза "Mastika" за рождения ден на радио Тангра

Pinterest LinkedIn +

На 6 март Тангра мега рок събра повече от 1000 съмишленици за голям купон по повод 2-рия рожден ден на радиото. Събитието бе отпразнувано с концерт с участието на групите Балканджи, Черно Фередже и специалните гости от Сиатъл Kultur Shock.

Първи на сцената се появи рок-фолк-метъл формацията Балканджи. Музикантите представиха елегантен дрескод (черни костюми и тъмни очила), комбиниран със стабилно музикално присъствие.

Балканджи подгряха около половин час и отстъпиха място на "културното" трио Черно фередже. Вторите от своя страна посвириха на акустичните си китари също около половин час, като представиха своите откровени и нецензурни изпълнения, превърнали се в култ за мнозина техни почитатели.


Като специален поздрав за рождениците, с типично чувство за хумор, Черно фередже изпяха фразата "Happy birdthay, f**k you!"  Снимка: Avtora.com

Около 22:00 ч. на сцената се появиха и Kultur Shock. По време на впечатляващия по дължина сетлист групата не пропусна да изсвири абсолютните си хитове "Hashishi", "Mastika", "Tutti Fruti".


Интересът за шоуто на Kultur Shock беше впечатляващ Снимка: Avtora.com

В тоталното двучасово пого, което феновете си организираха, се наблюдаваше и така любимият на част от публиката "стейдж дайвинг", което естествено беше провокирано от шестимата музиканти на сцената. Шоуто продължи над два часа, като музикантите излязоха три пъти на бис.Джино пред Avtora.com: "Да участвам в Big Brother? Трябва да се свършат много, много неща - не мога да си губя времето с това да бъда известен!"Снимка: Avtora.com

На концерта Kultur Shock продаваха и съвсем новия си албум "Live in Europe", като записите са направени на първия им концерт в България през 2006 г.

Сред VIP гостите на събитието се откроиха Димитър Ковачев - Фънки, D2, Светослав Витков и др.

Сподели.