Warner Bros. и Leonardo DiCaprio в пореден римейк на азиатски екшън

Pinterest LinkedIn +

Продуцентското студиото Warner Bros. купи правата на южнокорейския екшън "The Chaser" (на снимката, кадър от филма) и скоро време ще започне работа по неговия римейк. Предвижда се във филма да участва холувудската звезда Леонардо Ди Каприо (Leonardo DiCaprio)

Студиото плати за правата на филма около 1 милион долара, а само в Южна Корея "The Chaser" събрал 20 милиона долара за 20 дни.

Сюжетът на филма е базиран върху живота на истински сериен убиец. Предполага се, че сценарият на римейка ще бъде дело на Уилям Монахън (William Monahan), награден с Оскар за работата си по сценария на филма на Мартин Скорсезе "The Departed", който от своя страна е римейк на хонконгския трилър.

"The Departed" също е дело на продуценстката компания Warner Bros., а присъствието на Леонардо Ди Каприо в него беше запомнено със силна актьорска игра.

Понастоящем шефовете на Warner Bros. водят преговори за участието на Ди Каприо и в римейка по "The Chaser", съобщава Variety.

Монахан и Ди Каприо могат да се включат в продукцията и като продуценти, но на този етап все още няма сключени договори.

Сподели.