Кулинарен тур представи най-атрактивните ресторанти от Sofia Restaurant Week

Pinterest LinkedIn +

Пролетното издание на кулинарния фестивал Sofia Restaurant Week бе представено с медия тур, в който взеха участие някои от най-добрите майстор-готвачи. Журналисти и блогъри, запалени по кулинарната тема, посетиха три от най-атрактивните ресторанти, включени в инициативата.

В първия от тях – Social Café Bar and Kitchen – посетителите бяха въвлечени в кулинарните изненади на майстор-готвачите. Също така бе представен новият салон на ресторанта, който е изцяло на разположение на гостите на Sofia Restaurant Week.

Втората дестинация бе ресторант Cactus, в който бяха поднесени кулинарните шедьоври на Chef Манчев и неговите главни готвачи. Той разкри своите успешни принципи, които го водят в кулинарното изкуство и управлението на един от най-реномираните столични ресторанти.

Вкусното приключение завърши в автентичната атмосфера на ресторант Edo Sushi Vitosha, където главният готвач презентира някои от най-атрактивните японски ястия, част от фестивалните менюта.

Фестивалът Sofia Restaurant Week ще продължи до 13 май. В него ще участват общо 29 ресторанта. За първи път вкусното столично събитие ще се проведе в рамките на 9, вместо на досегашните 7 дни.
Сподели.