Криско порасна: ожени се, ще става баща и вече раздава съвети на учениците

Pinterest LinkedIn +

В края на юни тази година всички слухове, че рапърът Криско се готви да стане баща, получиха своето официално потвърждение. Звездата пусна мила снимка в профила си във Фейсбук, на която позира със своята любима, която, по всичко личи, е в напреднала бременност. Дали това е снимка от сватбата му, не става ясно, но е твърде вероятно, тъй като под публикацията валят поздравления за младото семейство, а двойката определено е в официални тоалети. Сигурно е обаче, че тази година Криско наистина ще се сдобие с наследник.

Междувременно рапърът остава социално ангажиран и не спира да използва влиянието си сред младите хора, за да ги напътства. Покрай лековатите си летни хитове той успява да сподели и лично мнение по наболели обществени казуси като нашумелия напоследък инцидент с невъзпитан ученик. "Ако си мислите, че това държание ще ви направи по-готини за околните.. точно обратното. Такива като тоя шиш ще пораснат и ще останат аутсайдери...", написа Криско. Цялото му съобщение вижте по-долу.

А ние желаем здраве и семейно щастие на младите влюбени и очакваме новината за раждането на техния наследник!

Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.