Криско предлага 3000 лв. за видео към новата му песен "Да или не"

Pinterest LinkedIn +

Родната звезда Криско неочаквано избухна с нова песен, озаглавена "Да или не", и отправи към феновете си предизвикателство в три стъпки:
 
1. Заснемете клип към "Да или не" в кола с вашите приятели;
2. Качете го в YouTube с хаштаг #dailine в описанието на клипа;
3. Който клип има най-много гледания до 15-ти септември, ще получи награда 3000 лв. кеш – 
написа рапърът в социалните мрежи.

Той уточни, че за новото си парче е използвал семпъл от песен на "Fantasy Group", за което е получил необходимите права.

Ден след като публикува песента си, певецът се похвали, че е станал "милионер в YouTube": 

Криско милионер в YouTube

"Ако не можете да карате кола, снимайте клипа, без колата да е в движение. Слагайте коланите, защото безопасността е на първо място!", допълва Криско.

Оригиналният клип на песента вече предизвика бурни дискусии по въпроса дали Криско не се готви да стане баща, тъй като според някои от феновете в него има кадри, които загатват за това. Вижте сами:


Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.