Край на "Шоуто на Николаос Цитиридис". Финалният епизод ще бъде на 1 декември

Pinterest LinkedIn +

“Шоуто на Николаос Цитиридис” слиза от екрана на bTV. Последният му епизод предстои следващия петък, 1 декември. Шоуменът обеща, че на сбогуване ще му гостува неговата приятелка - актрисата Боряна Братоева, както и колегата й Юлиян Вергов, който беше гост в първото предаване втрещи публиката с разказ за счупен крак и тоалетна.

"По принцип е нормално да бъда емоционален, обаче за тези години много емоция беше хвърлена, а и в момента смисъл да си късаме ризите - повече няма. Има едно нещо, което аз изпитвам в този момент - това е благодарност" - сподели самият Цитиридис на финала на вчерашното, предпоследно предаване. Той уточни, че е много благодарен "за всяко едно запознанство, за всяко едно приятелство, което съм направил тук".

Шоуменът уточни, че за съжаление, съобщението му не е "някаква шега или маркетингов трик" и че ще каже повече в следващото, последно предаване.

С какво ще бъде запълнена празнотата в петъчната програма на bTV, засега не е ясно. Известно е, че в първата седмица след края на шоуто, на 8 декември, ще бъде излъчен финалът на "Фермата 9". Той ще продължи от 20:00 ч. до новините в 23:00 ч., а в 23:30 ч. започва епизод от спортната поредица „В ръкавиците на Пулеви“. Дали занапред се предвижда излъчването на друго развлекателно шоу в петъчната вечер, засега остава неясно.

Разбира се, както обикновено, коментарите са от "Осанна" до "Разпни го". В социалните мрежи някои фенове коментират, че шоуто ще им липсва, и желаят успех на младия шоумен. Съветват го да продължи да забавлява хората с шегите си в YouTube.

Други обаче така и не свикнаха с махленския вътрешноведомствен хумор по телевизията. Коментарите им са безмилостни: "Браво на БТВ! Най-накрая ни отърва от тази пародия"; "Не се получи и много отдавна трябваше да бъде свалено от ефир"; Честно да си кажа, нито го знам този кой е, нито съм чувал за такова шоу, и съм искрено учуден, че е присъствал 4 години в бтв без да забележим...; Едно цяло предаване не успях да изгледам. Няколко пъти започвах да гледам, но най много след 10 мин. обръщах на друг канал; Беше супер в началото, но в последствие се превърна в 2 мин. монолог, някаква глупост тип Николаос+ и поредната чалга "звезда"; Убийствена карикатурка, чието царство в bTV приключи, след като Ян Бибиян стана общински съветник. Жалък, смешен и нещастен. Хлебарка в сравнение със Слави Трифонов; Цитиридис успешно завърши мандата си четири години управление. Добре дошъл си в 7/8 тв там имат нужда от водещ; 
Получи се следното: Да, да, ама НЕ! БТВ най-накрая осъзнаха, че и всичките пари на света да излеят за шоу, което да продължи успеха на Слави, няма да стане!".

Някои даже не могат да скрият емоциите си и коментират новината с думите: "БЛАГОДАРЯ ТИ БОЖЕ!!!!". Други пък се сетиха и за най-самоотвержената защитничка на шоуто и конкретно на водещия - фенката Елена Галева: "Притеснявам се за фенката номер 1 от Пловдив. Дано не си посегне" - написа една потребителка. Самата Галева до момента не се е включила в коментарите.

Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.