Концерта на Satyricon в България се отменя

Pinterest LinkedIn +

Имамe неудоволствието да съобщим това, което вече не е тайна: поради промяна в ангажиментите си, SATYRICON няма да могат да посетят Румъния и България на вече обявените вече дати - 12 и 14 ноември. Групата държи да обявим, че само отлага двата концерта и че те ще се състоят. От балканското им мини турне остават двете дати в южната ни съседка - в Солун и в Атина.

Останалите две групи си остават NEGURA BUNGET и OUT OF THE LAIR. Концертът ще се проведе на същото място – в зала “Хр. Ботев” на 14 ноември. Надяваме се до неделя да осигурим видео клип на NEGURA BUNGET, който да бъде излъчен във “Фрактура”.
За наше съжаление не успяхме да зарадваме феновете (както наивно смятахме), а дори напротив - пробудихме завист, която доведе до недоверие... и още по-смущаващо - всичко това еволюира до писма до агенциите и промоутърите с които работим. Учудихме света с липсата на солидарност за пореден път. Поздравления!!!
Забравих да спомена и “доброжелателите” регистрирали e-mail адрес gorgon prod. и заливащи всички с фалшива информация за български групи, кастинг и т. н.
Към истинските фенове - гледайте клипа на NEGURA BUNGET и очаквайте информация от нас за заместника на Satyricon.
Слушайте музиката, а не я убивайте!

Горгон
София, 22 октомври 2003 г.


Източник:[url=http://www.pro-rock.dir.bg] сп.Про-Рок
Сподели.