Ирландците Primordial идват в българия вместо Satyricon

Pinterest LinkedIn +

От вчера, 26 октомври, е официално потвърдено, че ирландските фолк-блек метъли PRIMORDIAL ще изнесат концерт на мястото на Satyricon.

Всички останали подробности около шоуто остават същите, подгряващите групи са NEGURA BUNGET от Румъния и гърците OUT OF THE LAIR. Очакваме в скоро време да бъде обявена и цената на билетите.

Ето и обръщение на PRIMORDIAL към българските и румънските фенове:

“Най-сетне PRIMORDIAL ще дойдат в България и Румъния. Там където други групи отказват да дойдат, ние ще щурмуваме Изтока.
Ирландия е на границата на Европейския континент – също както Румъния и Бългагия. Страните ни са отдалечени една от друга, но имат сходна историческа съдба-били са арена на много битки през историята си. Това са страни, отдадени на своята култура и традиции.
За нас ще бъде голяма чест и ние с гордост ще свирим в България и Румъния и ще пренесем част от нашата култура и музика там. Обещаваме запомящи се, незабравими и наистина специални нощи. Бъдете сигурни, че ние ще дадем и последните си капки пот и кръв, които имаме. Както винаги.

Nemtheanga, PRIMORDIAL

[url=http://www.pro-rock.dir.bg]Интервю с PRIMORDIAL четете в официалният сайт на сп. Про-Рок
Сподели.

Относно автора

Avtora.com е създаден през 2001 г. като поддържаща медия на популярния по това време клуб О!Шипка. Впоследствие платформата променя своя фокус и от музикален сайт разширява темите и начина за доставка на съдържание.