От вчера са в продажба билетите за концерта на Helloween

Pinterest LinkedIn +

От вчера, 30 октомври 2003 са пуснати в продажба билети за концерта на HELLOWEEN на касите на Билетен център НДК, с цени от 20,00 лв. В деня на концерта ще се продават билети и на касите в Зимния дворец с цена от 22,00 лв.
За шоуто на бандата в Зимния дворец билети ще се продават и в музикалните магазини в Пловдив, Варна, Бургас, Плевен и Русе.

За феновете на пауър и спийд метъла на HELLOWEEN Агенция “ПРИМА” публикува временен сайт. На адрес http://www.helloween.agencyprima.com/ почитателите на хард звученето могат да открият подробна информация за концерта и допълнителна биография на групата.

Концертът в Зимния дворец е с начален час 20:00 часа. На шоуто в София HELLOWEEN ще изпълнят парчета от последния си албум “Rabbit don`t come easy”, както и хитове от останалите албуми, донесли им множеството златни и платитени награди по целия свят. “Rabbit don`t come easy” има и японска версия, включваща като бонус парчето “Fast as a Shark” – кавър версия на парчето на “Аccept”. Европейският вариант на албума съдържа песента “Far away”.

Концертът в София, на 2 декември 2003, е част от най-дългото световно турне на бандата “Rabbits on the run Tour 2003”.

Сподели.