Колин Фарел е кръвожаден вампир в "Нощта на ужасите" (Видео)

Pinterest LinkedIn +

В последните няколко години Колин Фарел (Colin Farrell) успя окончателно и безвъзвратно да затвърди твърдението, че е едно от най-разнообразните като екранно амплоа имена в Холивуд. За по-малко от 20 месеца, ирландецът се превъплъти в затрогващ полски войник в The Way Back (сниман и у нас), в романтичен престъпник единак в "Булевард Лондон" (London Boulevard) и в плешив дебеличък гадняр в Horrible Bosses.

Верен на принципа си обаче, той съвсем не смята да спира дотук и ни изненадва и с най-новата си роля - тази в хорър римейка на Fright Night.

В продукцията на режисьора Крейг Гилеспи (Craig Gillespie) Колин се превъплъщава в чаровен и загадъчен мъж, чията голяма тайна е, че всъщност е вампир. В каста звездата си партнира с новото дете чудо на Холивуд - Антон Йелчин (Anton Yelchin), Дейвид Тенант (David Tennant) oт сериала Doctor Who, Тони Колет (Toni Collette) и др.

Самият филм е римейк на едноименното заглавие от 1985 г., прието доста успешно от феновете в жанра, а официалната му поява на екран е на 19 август. Дотогава ви предлагаме традиционната порция кадри от него, постери и трейлър.


Сподели.