Кои са актуалните татуировки за пролетта на 2022 г. и кои ще бъдат демоде?

Pinterest LinkedIn +

Модният редактор на списание "Glamour" Мелани Паукнер съобщи кои татуировки ще бъдат демоде тази пролет. На сайта на списанието тя сподели и кои ще бъдат най-актуалните тенденции в рисунките върху тяло през настъпващия сезон.

Според Паукнер е добре хората, които планират да се татуират през следващите месеци, да имат предвид, че надписите вече не са на мода. Същото важи и за изображения на хора, както и за и татуировки под формата на мандали (затворена геометрична система с елементи, разположени на еднакво разстояние от централната точка).

От друга страна ще бъдат предпочитани миниатюрни компактни орнаменти, които могат да приличат на истински бижута, ако се нарисуват върху пръстите и китките. Списъкът с най-модерните татуировки се допълва от природни изображения и растения, както и от абстрактни рисунки, изпълнени чрез една непрекъсната линия.

Все пак Паункер напомня на любителите на татуировки, че модата при рисунките върху кожа се мени доста бързо. Затова тя не им препоръчва да бързат да се отърват от старите си татуировки само защото в момента не са в тренда.

Наскоро известната американска татуистка и модел Катана обясни кои части от тялото не трябва да си татуират хората, които имат нисък праг на болка. Според нея те трябва да избягват рисунки върху вътрешните части на лакътните и коленните стави, стъпалата, пръстите, ръцете и подмишниците. Освен това Катана посочи, че не е удачно да се правят татуировки в областта на гърдите.
Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.