Клубът на притежателите на Harley-Davidson – H.O.G. – направи дарение за медиците от "Пирогов" в борбата срещу коронавируса

Pinterest LinkedIn +

Клубът на притежателите на "Harley-Davidson" в България – "Harley-Davidson Sofia Chapter" (H.O.G) – и "Harley-Davidson Sofia" дариха 7100 лв. на "Пирогов".

Българският клон на най-голямата организация на мотористи в света с над 1 милион членове и представителите на легендарната моторджийска марка за България само за няколко дни събраха средствата и извършиха дарението днес.

Жестът е с цел подпомагане на "безпрецедентните усилия на всички медици в болницата в борбата с COVID-19 и за подобряване на техните условия на труд".

"Това е малък, но искрен и безусловен жест на подкрепа и уважение към всички тези, които денонощно рискуват живота и здравето си в името на всички нас", е коментарът на управата на клуба от името на всички мотористи, обединени около легендата "Harley-Davidson". Момчетата отново доказаха колко са единни и допринесоха с колективния си дух за по-доброто на друг колектив – медицинските специалисти по спешна помощ.

 

Сподели.

Относно автора

За Катя Димитрова журналистиката е не просто професия, а начин на съществуване. Интересите й са свързани с международната политика, лайфстайла, здравето, науката и технологиите, а хобитата – с литературата, театъра и хубавата музика.