Кино дебют на Кондьо и нова песен на Дони в българския филм "Слънчево" (Трейлър)

Pinterest LinkedIn +

Емблематичният български изпълнител Кондьо прави своя кино дебют с роля в новата българска лента "Слънчево", излизаща по екраните на 31 май 2013 г.

"Доста се изненадах, когато получих предложението да участвам във филм. Никога досега не съм правил подобно нещо. Но реших да приема предизвикателството и сега не съжалявам”, споделя изпълнителят на хита "Моето сърце".

"Малко или много имам опит с актьорската игра пред камера, тъй като вече много години съм на музикалната сцена, а при заснемане на видеопродукциите ни трябва да влизаме в различни роли. Надявам се да съм се справил добре и във филма. Но това ще каже публиката", допълва сливенският артист, чиято първа екранна роля е тази на цигански барон.

"Слънчево" е най-новият проект на режисьора и сценарист Илия Костов ("Време за жени", "Асистентът"), първоначално замислен като документален разказ. В лентата, чийто актьорски състав включва имената на Лилия Маравиля, Роберт Янакиев, Богомил Спиров, Велизар Величков-Визо, Стефан Попов, Досьо Досев, Стефан Попов и др., са разказани четири на пръв поглед напълно отделни истории, които се пресичат в едно малко село на края на света.

Официалната песен към "Слънчево" е на Дони и се казва "Под дъгата". По-долу може да бъде гледан видеоклипът към песента, направил своята премиера на 22 май 2013 г., както и официалният му трейлър.Сподели.