Кевин Фейдж за успехите на Marvel: Формулата е много работа и малко сън

Pinterest LinkedIn +

Семейството на Marvel се състои от известни и талантливи актьори като Робърт Дауни-младши (Robert Downey Jr.), Самюел Джаксън (Samuel L. Jackson), Крис Еванс (Chris Evans) и др.

Вселената на супергероите безспорно нямаше да е същата обаче без настоящия президент на Marvel Studios - Кевин Фейдж (Kevin Feige).

Именно той издигна компанията от нищото в един от най-големите играчи в кино индустрията с Iron Man (Железният човек) от 2008 г.

В интервю пред Collider Фейдж разкри, че тайната за успеха му е много работа и малко сън и засега е далеч времето, в което той ще се оттегли от поста.

"Надявам се да минем поне през третата фаза преди да си тръгна", споделя продуцентът и добавя, че в днешно време е трудно да накараш хората да ги е грижа за продукта ти.

Следващата лента, която излиза под шапката на Marvel, e Thor: The Dark World. За продължението на Thor (Тор) от 2010 г. се завръщат Крис Хемсуърт, Том Хидълстън (Tom Hiddleston), Натали Портман (Natalie Portman), Антъни Хопкинс (Anthony Hopkins) и др.

Световната премиера на фентъзи екшъна е на 30 октомври 2013 г.

Сподели.