Джейми Алекзандър от Thor: The Dark World преговаря за роля с DC Comics

Pinterest LinkedIn +

Актрисата Джейми Алекзандър (Jaimie Alexander), изиграла ролята на лейди Сиф в Thor: The Dark World (Тор: Светът на мрака), може да участва и във филм на конкурентите на Marvel - DC Comics.

В интервю за Forbes тя сподели, че води преговори с Warner Bros. за участие в една от предстоящите комиксови адаптации на студиото, без да издава подробности за героинята си.

Естествено, всеки, запознат с плановете на DC, се надява Алекзандър да изиграе филмовата версия на амазонската принцеса Диана - Wonder Woman.

"Огромна фенка съм на Wonder Woman. Мисля, че сме по-близко от когато и да било да я видим на голям екран и в същото време продължавам да съм горда, че имах възможността да изиграя лейди Сиф", споделя американската актриса.

Според много слухове Диана ще се появи в кината по-скоро от очакваното - в продължението на Man of Steel (Човек от стомана). Колкото и да е подходяща Джейми Алекзандър за ролята обаче, ще минат поне няколко месеца докато разберем какви точно са плановете на DC Comics за героинята.

Сподели.