Kavarna Rock 2012 - между 13 и 15 юли в Каварна

Pinterest LinkedIn +

Тазгодишното издание на традиционния фестивал за рок и метъл музика - Kavarna Rock 2012, ще се състои между 13 и 15 юли.

Хедлайнери в първия ден на Kavarna Rock 2012 ще бъдат DIO Disciples (на снимката) – супергрупа, сформирана в чест на творчеството на един от най-великите вокали – покойният Рони Джеймс Дио (Ronnie James Dio).

На сцената ще видим и легендата на съвременния рок – басистът, вокалист и композитор Глен Хюз (Glenn Hughes), чието име се свързва с емблеми в китарната музика като Trapeze, Deep Purple, Gary Moore, Black Sabbath и др.

Третият хедлайнер в първата вечер на Kavarna Rock 2012 ще бъде Michael Schenker – име, което вдъхновява редица ценители на първокласния хард рок звук вече повече от три десетилетия.

Втората вечер на фестивала – 14 юли, ще посрещне иконите на крисчън глем метъла от Калифорния - Stryper, ветераните на американския хеви метъл Dokken, както и звездната хард рок формация Big Noize, които ще свирят у нас със специалното участие на канадския вокал Sebastian Bach (Skid Row, The Last Hard Men).

Третата вечер на Kavarna Rock 2012 е посветена на екстремния звук и публиката ще бъде отнесена от зрелищни спектакли, тежки рифове, мощни вокали и безкомпромисен ритъм. На 15 юли на сцената ще се качат Kamelot, италианците от Rhapsody of Fire и Lizzy Borden.

Билети за Kavarna Rock 2012 ТУК>>


Сподели.