Седем джуджета с островърхи шапки, мотоциклет и оглушителен звук иска Iggy Pop за Sofia Rocks 2012

Pinterest LinkedIn +

Списъкът с изисквания към организаторите на Sofia Rocks 2012, изпратен от мениджмънта на най-нестандартния изпълнител от афиша на феста – Иги Поп, държи първо място по оригиналност от всички получавани някога в офиса на Болкън Ентъртейнмънт.

Още заглавието подсказва за това- Marvellous and Most Instructive Information Document. Including Utterly Confusing Comments and Asides ("Прекрасен и много описателен документ, включващ объркващи коментари и сериозни отклонения").

Дефинитивно подчертано е желанието да се подсигурят седем джуджета-помощници с островърхи шапки и обаятелно излъчване, както и имитатор на Боб Хоуп (американски комедиант от британски произход), който достатъчно добре да може да интерпретира класическите смешки за голф, Холивуд и Бинг Кросби. Сигурно разбират трудността на изпълнението на подобна задача и затова са склонни в краен случай да приемат алтернативни форми на забавление като тесте специални карти за покер, в случай че наоколо се навъртат фенки на групата, силно желаещи да се включат в една бърза игра на стрийп покер. 

За стаята на Iggy изискването е да бъде интересна. Не типичната рокендрол съблекалня, а нещо различно от това. Предложението на мениджмънта е да бъде пуснат вътре някой дизайнер с доста неконвенционални виждания по отношение на интериора и да бъде оставен на спокойствие да изрази своето артистично аз. 

Разбира се, по-голямата част от изброените до момента екстравагантни желания са закачлива шега. Целият екип на Болкън Ентертъйнмънт обаче e силно амбициран да изпълни максимална част от него.   

Това, което е сигурно, е, че всички технически изисквания за перфектното представяне на групата ще бъдат спазени пунктуално (включително и цветовите предпочитания за дръм сета на барабаниста на групата), за да може Iggy and The Stooges да направят това, което правят най-добре - едно голямо шоу.

Сподели.