"Каубои и извънземни" или как Индиана Джоунс и Джеймс Бонд спасиха света от извънземните (Видео)

Pinterest LinkedIn +

Universal Pictures разпространи в мрежата два нови постера на дългоочакваната нова продукция - "Каубои и извънземни" (Cowboys and Aliens). Sci-fi блокбъстърът (отново адаптация по популярен комикс на Фред ван Ленте и Андрю Фоули) е поверен на режисьора Джон Фавро, който след промяната на амплоато от "пред" до "зад" камера, доказа уменията си с реализацията на една от най-печелившите поредици в киното в последните години - "Железният човек" (Iron Man).

В каста също откриваме доста познати имена - главните роли са поверени на Харисън Форд (Harrison Ford) и новия "Джеймс Бонд" - Даниъл Крейг (Daniel Craig), чаровната Оливия Уайлд (13 от "Доктор Хаус"), Сам Рокуел и др.

По сюжет, самият филм гравитира някъде между типично фентъзи и "спагети уестърн" - Крейг е в персонажа на загадъчен мъж, който се събужда в запустяло градче в Аризона без никакви спомени и само с една мистериозна гривна на ръката си. Скоро той ще се изправи не само срещу негостоприемните жители, но и срещу неочаквана зловеща сила от друг свят, заплашваща да помете всичко наоколо.

И макар в последните години Холивуд да разви до крайност умението на човечеството да оцелява срещу всякакви нашествия, то фактът, че сред сценаристите личи името на Деймън Линделоф (Damon Lindelof) - същият човек, създал хитовия сериал "Изгубени" и особено това на Стивън Спилбърг (Steven Spielberg) като изпълнителен продуцент, е достатъчно все пак да ни привлече пред екран.

"Каубои и извънземни" идва в салоните на 29 юли (в България през август) - дотогава кадри от филма, новите постери и нов Behind the Scenes трейлър с мнението на режисьора Джон Фавро и разбира се, Спилбърг. 


Сподели.