"Като две капки вода": Константин спечели епизода със "Светът е за двама" на Орлин Горанов

Pinterest LinkedIn +

В една от най-силните вечери от началото на шести сезон на шоуто Константин отново завоюва първото място с образа на Орлин Горанов и емблематичната песен "Светът е за двама".

"Все едно видях себе си, но по-млад и по-красив. Пя невероятно!", заяви големият български певец Орлин Горанов, който беше специален гост в залата. В

Бурни овации предизвика изпълнението на Борислав Захариев, който влезе умело в образа на британската звезда Роби Уилямс, акцентирайки и на най-малките детайли от мимиките на запомнящия се изпълнител. Софи Маринова не само изправи публика и жури, но и просълзи Хилда Хазасян с въздействащо пресъздаване на Уитни Хюстън. "Няма по-горд човек от мен, че именно тя е моята майка", сподели развълнуваният Лоренцо след изпълнението на Софи.

Истински спектакъл създаде балетът на шоуто и Славин, който се превъплъти в Ани Ленъкс, за да представи трудната за изпълнение "No More I Love You`s", а Хилда го похвали, че в такъв тип актьорска игра е много трудна да не преиграеш, но Славин се е справил и с тази задача.

След поредица трудни образи Златка се завърна с успех с морското настроение и добро изпълнение на Тони Димитрова. Марги Хранова получи поздравления за своя най-добър образ от началото на сезона – ролята на Лайнъл Ричи, а Иван Юруков върна публиката в годините на старото българско кино като Стефан Данаилов. В ролята на негов партньор влезе една от участничките от предишен сезон на шоуто – Джулия Бочева.

Следващата седмица Иван ще се впусне в народната музика с образа на Николина Чакардъкова, а Марги Хранова ще опита звученето на тийн хитовете с визията на Гери-Никол. Славин ще премине от меланхолията в приповдигнатия ритъм на Бруно Марс, а Боби ще запее на италиански като Ерос Рамацоти. Гери-Никол ще се развихри като рок титана Аксел Роуз, а Златка ще бъде по-сексапилна от всякога като Никол Шерцингер. Софи на свой ред ще рапира с римите на 100 кила, а Константин ще опита едни от най-големите предизвикателства за всеки певец – оперно пеене в обувките на Лучано Павароти.

Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.