Френски шансон изстреля Иван Юруков на върха в "Като две капки вода"

Pinterest LinkedIn +

Испански ритми, френски шансони и впечатляващи имитации развълнуваха журито и зрителите на "Като две капки вода" през изминалата вечер. Впечатляващото актьорско превъплъщение на Иван Юруков в образа на Шарл Азнавур го превърна в победител на вечерта.

Хилда Казасян определи изпълнението му като "зашеметяващо", а по повод сложността на задачата и перфектното произношение на френски Иван Юруков сподели: "Учил съм френски, но трябва да призная, че в песента има фрази, които вероятно биха затруднили и някои французи".

Софи Маринова пък беше посъветвана с хумор от журито да продължи с песните на английски след изпълнение на испански в образа на Дженифър Лопес. Борислав Захариев просълзи Йорданка Христова с визията и звученето на Емил Димитров. Малко по-късно примата на българската естрада прегърна Гери-Никол, която обра бурни овации с преобразяването си в Адел. Образът не остави безразличен нито един от членовете на журито, както и останалите участници в шоуто.

Следващата седмица на сцената отново ще заблестят разнообразни превъплъщения и истински звезди. Софи Маринова ще се превърне в ненадминатия Васил Найденов, а Златка ще влезе в обувките на Фърги. Константин ще се отправи към нов женски образ – този път в ролята на Бинка Добрева. Марги Хранова ще бъде Мадона, а Гери-Никол ще разбере какво е да си Краля на рока като Елвис Пресли. Боби Захариев ще бъде Лея Иванова, а Иван Юруков ще избяга от всичко познато с образа на Милко Калайджиев. Славин ще се преобрази в друг участник от шоуто – не кой да е, а самата Марги Хранова.
Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.