Вижте изпълнението на "Шушана", с което Иван Юруков отново спечели в "Като две капки вода"

Pinterest LinkedIn +

Оригинални образи, впечатляващи изпълнения и хореографии предизвикаха еуфория сред публиката и искрено развълнуваха журито в поредния епизод на предаването "Като две капки вода". Образът на Милко Калайджиев и колоритното парче "Шушана" превърнаха Иван Юруков в победител за втора поредна вечер.

"Това е най-доброто ти преобразяване!", заяви Хилда Казасян, която призна, че въпреки различията в музикалните стилове Иван се е справил блестящо.

Впечатляваща имитация направи и Софи Маринова, която влезе в образа на Васил Найденов и макар да не бе високо оценена от журито, много зрители искрено се възхитиха от нейното изпълнение в социалните мрежи. Самата тя заяви, че се чувства много комфортно в образа и даде всичко от себе си както в гласово отношение, така и при пресъздаването на класическите жестове на българския изпълнител. 

Константин демонстрира с възможностите си в областта на народната музика и изпълни песен на Бинка Добрева, която беше в публиката и лично го поздрави за представянето.

Като две капки вода

Златка Райкова направи истинско шоу в ролята на Фърги и с подкрепата на балета "Funky Monkeys". Блондинката изпълни един от най-провокативните образи от началото на сезона, който подкрепи с рими, много танци и прясно мляко.

Новите образи, в които трябва да се превъплътят звездите преди големия финал са:
Славин – The Weekend
Маргарита Хранова – Kaoma
Гери-Никол  Меган Трейнър
Златка Райкова – Милена
Константин  Горан Брегович
Боби Турбото  Джейсън Деруло
Софи Маринова  Gipsy Kings
Иван Юруков  Youssou N'Dour и Neneh Cherry.


Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.