Славин е победителят в "Като две капки вода"

Pinterest LinkedIn +

"Като две капки вода" е едно богатство най-вече заради образите, с които всеки един от нас се среща. Това е изключително облагородяващо за един артист! Благодаря на целия екип, че имах възможност да съм част от всичко това", заяви Славин, който е победителят в шестия сезон на шоуто. Победата беше оспорвана с Иван Юруков, а на трето и четвърто място съответно се класираха Константин и Гери-Никол.

По време на големия финал осемте звездни участници за пореден път показа артистичния си талант с оригинални образи и чувство за хумор. "Вие двамата сте изненадата на този сезон!", заяви продуцентът Магърдич Халваджиян след появата на Златка и Боби като дует "Каризма".

"Избрах Риана, защото ме вдъхновява истински и може да ме представи в светлина като за финал", сподели единствената жена сред финалистите – Гери-Никол. "Удивявам се от органичния почерк, който придаваш на всеки образ. Възхищавам се на аристократизма в поведението ти", беше оценката на Хилда за участието на Иван Юруков в шоуто.

Две велики певици в лицето на Марги Хранова и Софи Маринова изпълниха една велика песен – "One moment in time". "Никога не съм и помисляла, че ще мога да пея дует с такава певица. Тя е легенда", заяви Софи Маринова. Гласовете им не само надскочиха пределите на залата, но и изправиха на крака публиката и ентусиазираните участници, провокирайки Фънки да им целуне ръка.

Вълна от аплодисменти последва и за Константин и песента "Болката отляво", която му донесе музикален поздрав от самия Васил Найденов. "Няма такова предаване като "Капките". Това е преживяване, което се случва веднъж в живота", заяви пред водещите развълнуваният певец.

В кулминационния момент на сцената се появи и победителката от петия сезон на предаването Михаела Маринова, която призна, че именно в това шоу е пораснала. Не липсваха и традиционните награди за жури и участници, сред които "Мис Откритие", "Мис Езикова бариера", "Мистър Пластик" и други.
Сподели.

Относно автора

Avtora.com е създаден през 2001 г. като поддържаща медия на популярния по това време клуб О!Шипка. Впоследствие платформата променя своя фокус и от музикален сайт разширява темите и начина за доставка на съдържание.