"Като две капки вода": феноменален Къци Вапцаров като Лили Иванова, Мая Бежанска реди рими като Криско (Снимки и видео)

Pinterest LinkedIn +

Емблематичният телевизионен водещ Къци Вапцаров изправи журито и публиката на крака с превъплъщението си в образа на Лили Иванова и победи във втория концерт на шоуто "Като две капки вода" на 17 март 2014 г.

Виж снимки ТУК>>

"Чувствам се изключително добре", сподели Къци Вапцаров след изпълнението на класиката "Стари мой приятелю". Своята награда в размер на 1000 лв. шоуменът дари на кауза, свързана с кукления театър.

На второ място в класирането за вечерта застана Мая Бежанска с имитацията си на Криско, който беше в залата, за да я подкрепи. Рапърът изненада актрисата зад кулисите, за да й даде своите очила за късмет.

"Като две капки вода" сбъдна мечтата на специалния гост Мариана Попова, превръщайки я в идола й Уитни Хюстън.

В края на вечерта бутонът на късмета постави задача на Павел Владимиров да "влезе в кожата" на Росица Кирилова, Мая Бежанска ще бъде Мариус Куркински, а Нети - Сюзън Бойл. Стефания Колева ще бъде изкусителната Мерилин Монро, Деян Донков - Billy Idol, Невена Бозукова-Неве - Тина Търнър, Иво Танев - Фреди Меркюри, а Къци Вапцаров ще се превъплъти в ролята на Jason Derulo. Техните звездни трансформации ще видим на 24 март 2014 г. в ефира на Нова ТВ.


Сподели.