"Като две капки вода": Деян Донков триумфира като Луис Армстронг, Нети - в "Битката на Мадоните"

Pinterest LinkedIn +

Актьорът Деян Донков спечели за първи път надпреварата в "Като две капки вода" с невероятното си превъплъщение в образа на джаз легендата Луис Армстронг на 7 април 2014 година.

Изпълнението на класиката What a Wonderful World му донесе максимални оценки от журито и колегите. За зрителски фаворит обаче беше посочена Нети, която победи Мая Бежанска и Неве в т.нар. "Битка на Мадоните".

Като победител на вечерта Деян Донков дари своята награда в размер от 1000 лева на приюта за кучета в Богров.

Вечерта започна със специални поздравления за Васил Василев-Зуека, който стана татко за втори път. Щастливият водещ благодари на специалистите, които са помогнали на малкия Стефан да се появи на бял свят.


Рачков и Зуека

По ирония, още двама от участниците отбелязаха по своеобразен начин Деня на здравния работник. Иво Танев се безпокоеше, че е останал без глас, но с помощта на лекар появата му като Веселин Маринов беше бурно аплодирана и оценена като "невероятна". Павел Владимиров, който най-после се отърва от женските образи, се бори за първото място със своята версия на Dr. Alban.

Специален гост в "Като две капки вода" беше Христо Мутафчиев, който се появи на сцената, за да популяризира сдружение "Кауза". Продуцентът Магърдич Халваджиян изненада и него, и Юлиан Константинов с покана да изпълнят нещо заедно. Без предварителна подготовка двамата буквално взривиха залата с хита на Whitesnake - Ain't No Love in the Heart of the City.


Неве в образа на Мадона

Другата изненада на вечерта беше Иван Радуловски от X Factor, който влезе "в кожата" на Боно от U2.

Жребият за следващото издание на шоуто на 14 април 2014 г. определи Стефания Колева да се превъплъти в Boy George, Мая Бежанска - в Едит Пиаф, Къци Вапцаров - в Риана, Неве - във Васил Найденов, Павел Владимиров - в Любо Киров, Иво Танев - в Адел, Нети - в Арета Франклин и Деян Донков - в Светльо Витков.

Сподели.