„Като две капки вода”: Иво Танев най-после стигна върха с Лучано Павароти

Pinterest LinkedIn +

Шоуменът Иво Танев направи най-доброто си превъплъщение в „Като две капки вода” на 21.04.2014 година. Образът, който му донесе победа, е незабравимият Лучано Павароти и неговата версия на „Карузо”.

Впечатляващо превъплъщение направи и Деян Донков, който се раздаде като Лили Иванова. Актьорът вложи целия си талант и беше почти съвършено копие на Примата. Изпълнението му накара Хилда Казасян да го аплодира на крака.

 


Вечерта на 21.04.2014 година беше поредно тежко изпитание за журито на „Като две капки вода”. Изпълненията и претендентите за първо място бяха толкова, че самите оценяващи не успяха да бъдат единодушни.

 


Сериозна конкуренция на Иво Танев и Деян Донков беше Неве с нейната версия на Адел и супер хита й Skyfall. След гласуването и на участниците, шоуменът, който възкреси Павароти на българска сцена, спечели първо място. Иво Танев беше фаворит и на зрителите. Като победител той избра да дари своите 1000 лева на Фондацията за борба срещу хепатит на Христо Гешов.

 

Специален гост на шоуто беше миналогодишният участник на „Като две капки вода” – Станимир Гъмов, който изпя хита на Оскар Бентън - Bensonhurst Blues.

Следващото предизвикателство за звездите на шоуто от Бутона на късмета е: Стефания Колева - Стенли, Мая Бежанска - тийнидолът Бритни Спиърс, Павел Владимиров - Мишел Тело, Нети – дивата Барбара Стрейзънд, а поредната висока летва за Къци Вапцаров е Фреди Меркюри. 

Неве трябва да се докаже и като рапъра 100 кила, а Деян има за задача „Депеш мод“, а победителят Иво Танев - Петя Буюклиева.


Сподели.