"Като две капки вода": Барбара Стрейзънд донесе трета победа на Нети, Неве спечели журито със 100 Кила

Pinterest LinkedIn +

Пеещата актриса Антоанета Добрева-Нети спечели за трети пореден път надпреварата в телевизионното шоу "Като две капки вода". На 28 април 2014 г. "нейната" Барбара Стрейзънд и хитът й Woman in Love получиха най-голям зрителски вот, въпреки че фаворитка на журито стана Стефания Колева.

Актрисата спечели бурни аплодисменти с поредната си мъжка роля, и то в присъствието на оригинала. Тя изпълни хита "Обсебен" на Стенли, който напълно одобри имитацията й.


Стефания Колева в образа на Стенли

Сред фаворитите на вечерта беше и Неве. Тя даде всичко от себе си, за да убеди зрителите на шоуто, че на сцената е 100 Кила. Актрисата получи изключителна оценка от Маги Халваджиян. Продуцентът категорично заяви: "Най-доброто превъплъщение на сцената на "Като две капки вода!".

По време на шоуто се получи прецедент, който наложи намесата на журито. Деян Донков и Къци Вапцаров бяха на дъното на класацията, но с еднакъв брой точки. По регламент един от журито трябваше да избере кой да бъде класиран на по-предна позиция. Юлиан Константинов пое тази отговорност и неочаквано даде предимство на Къци въпреки старата вражда помежду им.


Неве като...100 Кила

Изненадата на вечерта и специален гост на "Като две капки вода" беше учителят по актьорско майсторство на звездите Георги Низамов. Той показа нагледно как трябва да се превъплътиш в легенда, като влезе в образа на Джо Кокър. Низамов изпълни хита му With A Little Help From My Friends. Изпълнението предизвика фурор сред публика и участници, които го аплодираха на крака.

Третата си поредна победа Нети отбеляза като отново дари получените от шоуто 1000 лв. на Дома за артисти ветерани.


Сподели.