"Като две капки вода": Едит Пиаф донесе победа на Мая Бежанска

Pinterest LinkedIn +

Актрисата Мая Бежанска възкреси иконата на френската музика Едит Пиаф на сцената на "Като две капки вода". Във вечерта на 14 април 2014 г. тя спечели с песен, която се оказа, че е една от най-любимите й - Non, je ne regrette rien.

Единствената звезда, която имаше някакъв шанс да се пребори за челната позиция, беше Нети. Пеещата актриса Антоанета Добрева влезе в кожата на Арета Франклин - превъплъщението й беше прекрасно, но я класира на второ място.


Нети като Арета Франклин

На сцената блеснаха още Иво Танев и Къци Вапцаров. Макар да бяха далеч от най-доброто, на което са способни, шоумените получиха бурното одобрение на публиката. И двамата трябваше да се справят с образите на култови певици.

Иво Танев даде максимума от себе си, за да влезе в кожата на Адел. За да бъде съвършена Риана пък, Къци Вапцаров изтърпя поредните часове грим, болезнени козметични процедури, 12-сантиметрови токчета и копринени чорапи с жартиери.

Сред звездите на "Като две капки вода" отново изгря Милица Гладнишка. За първи път през този сезон тя напусна журито, за да изпее Something's Got A Hold On Me, имитирайки Кристина Агилера. Чаровницата сподели в характерния си шеговит стил: "Бих искала да остана вечно тук, но, за съжаление, сега секирата е в моята ръка".


Къци Вапцаров като Риана

На мястото на Милица в журито на 14 април 2014 г. беше Владимир Ампов-Графа. Поп певецът е изключителен фен на "Като две капки вода" и имаше възможност да гледа любимото си шоу "от първия ред".

Той беше човекът, който връчи наградата от 1000 лева за вечерта на Мая Бежанска, а актрисата избра да ги дари в помощ на деца, болни от аутизъм.

За следващия епизод на шоуто бутонът на късмета разпредели ролите на звездите по следния начин: Стефания Колева – Уитни Хюстън, Деян Донков Лили Иванова, Иво Танев – Лучано Павароти, Павел Владимиров – Роби Уилямс, Къци Вапцаров Емил Димитров, Неве – Адел, Нети – Джъстин Тимбърлейк, а за Мая Бежанска остана предизвикателството да изиграе всички (според Маги Халваджиян) от Eruption.

Сподели.