Кара Делевин напуска досегашната си кариера и става фризьор

Pinterest LinkedIn +

Трябва да признаем, че Кара е не само успешен модел. Актьорската й кариера също се развива доста добре – вече нямаме търпение да я видим в Suicide Sqad и Valerian and the City of a Thousand Planets. По време на гостуването й в шоуто на Джими Кимел виждаме Делевин в различна светлина. Актрисата беше бръснарка за няколко минути и наистина остави фенка почти гологлава след интервенцията. "Това наистина е готино. Мисля, че напускам работата си. Това е моето призвание" – пригласяше англичанката, докато действаше смело с бръснарската машинка. Вижте какъв е резултатът и помислете добре дали вие бихте си причинили това! Освен около бръснарския стол тези дни можете да видите Кара и на Comic Con, където на 21 юли тя говори за новия си филм Valerian and the City of a Thousand Planets заедно с колегата си Дане Дехаан (Dane DeHaan) и режисьора на филма Люк Бесон.

Трябва да признаем, че Кара е не само успешен модел. Актьорската й кариера също се развива доста добре – вече нямаме търпение да я видим в Suicide Sqad и Valerian and the City of a Thousand Planets.

По време на гостуването й в шоуто на Джими Кимел виждаме Делевин в различна светлина. Актрисата беше бръснарка за няколко минути и наистина остави фенка почти гологлава след интервенцията. "Това наистина е готино. Мисля, че напускам работата си. Това е моето призвание" – пригласяше англичанката, докато действаше смело с бръснарската машинка.

Вижте какъв е резултатът и помислете добре дали вие бихте си причинили това!

Освен около бръснарския стол тези дни можете да видите Кара и на Comic Con, където на 21 юли тя говори за новия си филм Valerian and the City of a Thousand Planets заедно с колегата си Дане Дехаан (Dane DeHaan) и режисьора на филма Люк Бесон.


Сподели.