Kanex Lightning Sync & Charge Dock – винаги до вас

Pinterest LinkedIn +

Елегантна и практична док станция, която поддържа много широк кръг устройства на Apple.

И най-добрият смартфон е точно толкова полезен, колкото е зарядът в неговата батерия. Без заряд просто имате пред себе си парче адски скъпа пластмаса, а това е последното нещо, което бихте искали, когато ви предстои важен разговор или дълго пътуване. Затова всеки сериозен потребител се нуждае от надеждно зарядно устройство, което да връща бързо живота в батерията, а защо не и да има допълнителна функционалност.

Представяме ви Kanex Lightning Sync & Charge Dock (цена 99 лв.) – стилно и полезно решение не само за зареждане на вашия нов iPhone, но и за синхронизация на устройството.Док станцията е изработена предимно от алуминий, който я прави доста стилна и олекотена. Подложката ѝ е със специално покритие, което не позволява плъзгане, така че да не се притеснявате за стабилността на апарата и стойката. От задната ѝ част излиза вграден USB кабел с удобната дължина от един метър.

Kanex Lightning Sync & Charge Dock осигурява заряд с мощност 2.4А, който е достатъчен за относително бързо зареждане. Въпреки че станцията се рекламира преди всичко за собственици на новите iPhone 6 и iPhone 6 Plus, благодарение на своята Lightning технология тя е съвместима и с други по-малки Lightning устройства като iPod Тouch или предишни поколения iPhone, което е чудесна допълнителна възможност, в случай че притежавате подобно устройство. Дори iPad mini може да бъде успешно прикрепен към нея.

Подобно на останалите iOS аксесоари на Kanex, Kanex Lightning Sync & Charge Dock също изглежда безупречно. Както споменахме, въпреки че има някои пластмасови елементи, по-голямата част от станцията, включително базата и гърбът, са изградени от алуминий. Той е здрав, лек и освен това отговаря по стил на самите продукти на Apple, което помага за естественото сливане на устройствата.Освен за зареждане и синхронизация док станцията може да се използва и като изключително удобна подложка – поставяте я на бюрото или масата и спокойно може да водите разговори или пък да провеждате чат сесии с FaceTime или Skype, без да е необходимо да държите апарата.Единственият недостатък е, че е трудно да зареждате телефона, ако е с калъф, но това е дребно неудобство на фона на всички екстри, които джаджата предлага. Стабилният алуминиев корпус и елегантният външен вид допълват бързото зареждане и удобната синхронизация, а дори не е необходимо да си купувате и собствен Lightning кабел.

Имайки предвид цялата функционалност, цената е повече от разумна и док станцията Kanex Lightning Sync & Charge Dock с лекота печели нашата препоръка.

Купи Kanex Lightning Sync & Charge Dock ТУК

Сподели.