Какво да правите с гаджето, когато ви мързи да станете от дивана

Pinterest LinkedIn +

Знаете ли какво – срещите понякога са доста изморителни, но замисляли ли сте се кое е още по-изморително? Да трябва да измислите къде да отидете на среща и какво точно да правите с половинката си. Той или тя със сигурност са чудесни личности, с които можете да си прекарате невероятно и да изживеете заедно хиляди неща, но понякога просто е твърде сложно и затормозяващо да измислим поредната вълнуваща или пък романтична среща.

Нека всички си признаем вкупом: понякога просто ни се иска да си лежим цял ден на дивана по пижама (или както майка ни е родила), да се почесваме и да си съществуваме тихо и кротко. В един момент висенето по кафетата омръзва, киното в мола става досадно, а новите места просто се изчерпват и всичко, което ни остава, е добрият стар диван и мързелуването, което никога не излиза от мода.

Големи щастливци ще бъдете, ако се окаже, че и половинката ви е решила, че не й се прави нищо особено и двамата сте на една и съща "диван" вълна. Тогава размазването е гарантирано, пълно и целодневно. Проблемът идва от факта, че по някое време и това ще ви омръзне и ще искате да се захванете поне с някакво занимание.

Не се тревожете, няма да ви се наложи да мислите много, а само да прочетете редовете надолу, защото ще ви дам няколко страхотни идеи за срещи, които може да осъществите, без да напускате удобството на дивана!

3 сезона за един ден


Точно така, всички сме го правили поне веднъж в живота си. Искате с гаджето да не мръднете цял ден от дивана? Просто е! Единственото, което трябва да направите, е да загледате някой нов сериал заедно. Стане ли ви интересно, епизодите ще се нижат неусетно един след друг, а вие ще си лежите блажено, зомбирани пред екрана. На това му казвам идилия!

Игрите на глада

Не, няма да гладувате или да си спирате храната. Най-добрият начин да скрепите връзката си и да се позабавлявате е като поиграете на някоя игра един срещу друг. Имате право да си изберете дали ще е компютърна игра или пък някоя стара настолна класика, която ще изкара спортната ви злоба на дневна светлина. И да се надяваме, че няма да ви докара до реален бой.

Лексикон


Не се тревожете, няма да ви предлагам да си направите лексикон като в добрите стари времена, нито пък ще ви съветвам да превръщате лежерния ден в кръстосан разпит. Всичко, което можете да направите, е да поговорите за любимите си песни или книги. Редувайте се да си пускате любими парчета или пък си четете един на друг готини мисли от най-любимите ви книги. Запалете половинката си по това, което харесвате. Със сигурност и вие ще научите нещо ново от човека срещу вас.

Дрямка и секс

Какво би бил един мързелив ден без сладка дрямка на дивана? А какво би била една сладка дрямка на дивана без малко интересни дейности? Има ли нужда да ви казвам, че едва ли има по-приятна среща от тази. След това може и да си сготвите заедно нещо вкусно за хапване, да се върнете обратно на дивана и да си пуснете интересен филм.

Сподели.