5 любими гаджета от сериала "Сексът и градът" - къде са те сега

Pinterest LinkedIn +

Няма начин да сте забравили, че в света на Кари, Миранда, Саманта и Шарлът малко връзки продължаваха дълго.

Но дори и кратки, любовните преживявания на четирите дами винаги им носеха някакъв житейски урок, който ставаше повод за дълги дискусии между тях.

17 години след премиерата на първи сезон решихме да издирим 5 от готините гаджета в Sex and the City (Сексът и градът), запалили емоциите на любимите ни героини.

Вон / Джъстин Теру


Той определено е едно от най-вълнуващите гаджета на Кари… Спомняте си, нали, той въобще не умееше да контролира желанията си…  

Днес Джъстин е успешен актьор, сценарист, а отскоро и съпруг на Дженифър Анистън.

Джейк / Брадли Купър


Спомняте ли си епизода, в който едно списание публикува статия за Кари, озаглавена "Сама и великолепна?". След това тя реши да заведе "самотното си и великолепно АЗ" на парти, на което срещна Джейк, скочи в Поршето му и всичко бе перфектно, докато той не видя разлепените навсякъде надписи "Сама и великолепна?"…

Днес Брадли Купър вече има 4 номинации за "Оскар" и е още по-сладък отпреди…

Луис / Даниел Сунджата


Тогава той бе едно от най-горещите гаджета на Кари – секси морякът Луис Лерой… Е, не за дълго... Пламъкът угасна, когато той си позволи да се изкаже негативно за една от най-големите й любови - Ню Йорк.

Днес Даниел Сунджата може да се похвали с роля в Rescue me (Спаси ме), появи се и в Smash, Grey's Anatomy (Анатомията на Грей) и филмите The Dark Knight Rises (Черният рицар: Възраждане) и The Devil Wears Prada (Дяволът носи Прада).

Скипър / Бен Уебър


Как бихме могли да забравим добричкия Скипър? На няколко пъти той се събираше и разделяше с Миранда, но връзката им така и не успя да спечели зрителите.

Днес Бен е без очила, но със същите къдрици и продължава да работи за други телевизионни поредици като The Secret Life of the American Teenager (Тайният живот на американския тийнейджър).

Шон / Еди Кохил


Шон бе един от най-харесваните приятели на Кари. И как би могло да бъде иначе!

Всъщност Sex and the City (Сексът и градът) е сериалът, който дава силен тласък на кариерата на Еди. Някои от по-известните сериали, в които участва след това, са Friends (Приятели) и Under the Dom (Под купола).

Сподели.