Vip Brother 2015: Трима нови звездни участници, предполагаемото гадже на Преслава в Къщата

Pinterest LinkedIn +

Нови три популярни личности се присъединиха към звездния екип на шоуто Vip Brother.

Съквартирант номер 14 е поп иконата Кристина Димитрова.

"Искам да се покажа натурална, естествена – такава, каквато съм. Не искам да се доказвам. Заредена съм с много позитивна емоция. Очаквам изненади", възкликна 55-годишната изпълнителка.

Джино Джи Бианкалана, който разкри, че е бивш приятел на поп фолк певицата Джена, остана втрещен от факта, че попада на доста необичайно място.

"Жените са ми слабост. Имам доста солиден бекграунд с жени, защото не е номерът с колко си бил, а с кои си бил. Аз съм бил с доста жени на ниво", заявява предприемачът.

Последният играч, прекрачил прага на Къщата, е Катрин Вачева.

"Магистралите на Бойко пасти да ядат пред дължината на моите крака", похвали се моделът.

Шестият сезон на формата оправда очакванията на Кристина. Голямата изненада на вечерта е, че новите участници се озоваха при Пламен Богданов, Екатерина Балабанов, Кирил Симеонов и Анита Болярова – любимци на публиката от Big Brother. Познатите ни Съквартиранти ще изпълняват задачите на зрителите през целия сезон. Или иначе казано – ще направят живота на звездите много интересен.

Станахме свидетели и на разкриването на истината за отношенията между Богданов и Преслава. Бившият футболист многократно намекваше за няколкомесечната си връзка с известна дама. А неизлъчвани кадри доказват, че той говори именно за певицата. В първия момент на срещата си двамата не показаха признаци на познанство, въпреки че Преслава остана явно смутена.

Сподели.