Vip Brother 2015: Пламен Богданов се раздели с шоуто

Pinterest LinkedIn +

След първите номинации в шоуто Vip Brother, имаме и първи Съквартирант, напуснал Къщата.

И това е Пламен Богданов, който беше на крачка от спечелването на Big Brother 2015. 16-тте български звезди, които малко повече от седмица са в пълна изолация, избраха Луна, Джорджано, Пламен Богданов и Люси Иларионов да се борят за оставането си в реалитито. За изненада на участниците Пламен напусна играта още същата вечер.

"Зрителите са ме гледали достатъчно. Не смятам, че дължа обяснение за личния си живот. Неволно коментирах тези неща", заяви бившият футболист. Той получи възможността да спаси някого от предстоящите номинации и избра Джино Бианкалана.

Поп фолк певицата Луна и Джорджано видимо останаха дистанцирани от случващото се в Къщата. Това провокира Съквартирантите да дадат отрицателния си вот за тях.

Една от причините за номинацията на Пламен Богданов е интригуващата история за преполагаемата му връзка с Преслава, а по-късно се замеси и името на Джена. Люси е душата на компанията, но това не го спаси от заплаха от елиминация. 

Станахме свидетели още на скандал между едни от най-добрите приятели в Къщата – Луна и Джорджано. След като дамата отстъпи легото си на Джино, двамата изпълнители трябваше да прекарват нощите си един до друг. Този факт нажежи обстановката по между им, а една необлечена тениска накара Луна да избухне.

Сподели.