Vip Brother 2015: Интернет сензацията Джорджано напусна Къщата

Pinterest LinkedIn +

Зрителите решиха Мирослав Стоянов – Джорджано да е вторият участник, който да се раздели с играта.

"Очаквах повече хора да ме подкрепят. Може би щях да ви покажа нещо по-различно. Не съжалявам за нищо. Преживяването остава за цял живот", заяви интернет сензацията. Джорджано сподели, че негови фаворити са Преслава и Станимир Гъмов, който бе защитен от предстояща номинация.

Луна, Джорджано, Кичка Бодурова и Люси Иларионов живяха цяла седмица с идеята, че един от тях ще бъде елиминиран от Vip Brother. При своите номинации за изгонването на Луна, Съквартирантите изтъкнаха, че смятат смиреното й поведение за фалшиво. В началото на шоуто известната поп фолк певица от близкото минало беше в центъра на всички скандали. Но тя успя да се приобщи към живота в Къщата.

Джорджано, който показа явни симпатии към плеймейтките Моника Валериева и Светлана Василева, беше определен като част от мебелировката. Той отказа да се включи в забавленията на съотборниците си, но с желание се впусна да помага в приготвянето на храната.

Люси изпълнява с пълна сила заявеното във визитката си – да създава интриги. Той успешно влезе в пререкания с Моника, Пламен Богданов и Иво Танев.

Кичка раздразни всички с взискателното си поведение относно готвенето, спалното помещение и седмичния бюджет.

Битовизмите не подминаха и виповете през този сезон. Няколко Съквартиранти се борят за надмощие в кухнята. Идилията в Къщата е крехка и всеки необмислен коментар е способен да взриви спокойната атмосфера.

Две седмици след началото на реалитито, Кристина Димитрова и Катрин Вачева се присъединиха към останалите. Двете дами прекарваха дните и нощите си в алтернативна къща, която няма нищо общо с лукса в познатата ни обстановка.

Сподели.