Какви части да изберем за BMW - oригинални, афтърмаркет или тунинг

Pinterest LinkedIn +

Всички знаят, че оригиналната резервна част на BMW струва повече, но нейното качество не поражда въпроси. Тя отговаря напълно на посочените параметри, може да издържи на съответните натоварвания и ще работи според посочената гаранция от производителя.

Предимствата на оригиналните авточасти на BMW са следните:

- Те се доставят директно от завода, а не от фирма с лиценз, където всичко не винаги отговаря на очакванията;

- Те са произведени с минимално човешко участие. Всичко е напълно автоматизирано, частите са прецизно изработени, а компютър следи за качеството на детайла до микрометри;

- Номерът на частта е точна. Това означава, че колата ви ще получи 100% подходяща част;

- Всяка резервна част преминава контрол на качеството, преди да можете да я закупите.

Нашият онлайн магазин BMWParts.bg предоставя резервни части за BMW на ниски цени. Всеки собственик на BMW не е нужно да пътува до магазини или пазари и да губи време. Нужно е само да намери необходимата част по кода на резервната част, да направи поръчка от всяка точка и да получи поръчаните части за BMW възможно най-бързо. Независимо в кой град се намирате, можете да бъдете сигурни, че вашата поръчка ще пристигне навреме.

Постарахме се да направим нашия магазин за резервни части на BMW възможно най-удобен за всеки потребител.

Лесно търсене по номер на резервната част, пълен списък на наличността на резервните части, сортиране по секции и други функции ще позволи на купувача да намери необходимата част. След това може да поръчате на посочените в онлайн магазина телефонни номера или да направите покупка, като използвате кошницата.

Каталогът на резервните части на BMW ще зарадва всеки собственик - както на новите модели, така и на по-старите модели. Изборът е голям и обхваща абсолютно цялата кола. Като допълнение, нашият онлайн магазин ви позволява да поръчате тунинг части за BMW, като отделни аеродинамични елементи, изпускателни системи от ново поколение, интериорни аксесоари.

В нашият онлайн магазин се предлагат - афтърмаркет части, които все повече се предпочитат от собствениците на BMW. Не отстъпват по качество на оригиналните.

5 причини защо трябва да купувате части от BMWParts.bg:

1. Изборът на резервни части не е ограничен – разнообразие от артикули.

2. За всяка закупена резервна част се издава гаранция.

3. Доставката на поръчаните от вас резервни части се извършва в цяла България.

4. Помощ при избора на резервна част (цялостна консултация) за неопитен собственик.

5. Ниска цена на резервните части на BMW.

Имате ли нужда от помощ при намирането на оригинални, афтърмаркет или тунинг части за BMW?

BMWParts.bg ви представя пълен набор с резервни части за автомобилите на BMW от различни модели, които всеки собственик може да намери с няколко щраквания на мишката.

Просто ни пишете и ще се постараем в максимално кратки срокове да ви дадем най-добрата оферта.

Сподели.

Относно автора

Avtora.com е създаден през 2001 г. като поддържаща медия на популярния по това време клуб О!Шипка. Впоследствие платформата променя своя фокус и от музикален сайт разширява темите и начина за доставка на съдържание.