BMW защити новия си дизайн, имало добри отзиви

Pinterest LinkedIn +

BMW отново защити новия дизайн на автомобилите си, който предизвика доста дискусии сред почитателите на компанията. В интервю за "Autocar" продуктовият директор на BMW Петър Хенрих казва, че компанията е получила "много положителни" отзиви за новия си дизайн.

Според него новата посока е правилна и той е убеден в нейния успех. Данните на клиентите също показват, че автомобилите с новите, по-големи решетки, се приемат добре.

"Това е от ключово значение за нас. Клиентите на BMW са взискателни. Те искат да изразят нещо и не се страхуват от автомобили със силен характер. Те търсят точно това. Затова решихме да се концентрираме още повече върху силните характери и дръзкия дизайн", казва Хенрих.

Той дава за пример BMW X7, който първоначално е бил приет с много критики от хората. "Клиентите обаче не реагираха така, а колата е голям успех. Тя е напълно разпродадена за много дълъг период от време и хората я харесват", казва той. "Винаги ще има хора, които търсят нещо да критикуват и се страхуват от нещо ново. Но ние сме много уверени в себе си и ще продължим", допълва Хенрих.
Сподели.

Относно автора

Занимавам се активно като автор и репортер изцяло в сферата на технологиите от лятото на 2005 г. насам. Работил съм за няколко популярни специализирани издания, например сп. Digital, както и като репортер за в. Капитал и dnevnik.bg.