Къци Вапцаров търси Момичета на късмета, "Риск печели, риск губи" се завръща

Pinterest LinkedIn +

Продуцентът Къци Вапцаров ще възроди популярното си гейм шоу от близкото минало "Риск печели, риск губи", което ще се завърне в телевизионния ефир на 8 юли 2013 г. Този път предаването ще се излъчва по TV7 всеки делничен ден от 12:00 ч.

Първите записи на възродения "Риск печели, риск губи" ще се осъществят в периода 5-7 юли в студиата на предаването на ул. Цар Самуил 32 в София, където всеки може да отиде, за да се включи в играта.

Телевизионната игра "Риск печели, риск губи" е състезание за решаване на кръстословица, припомнят от TV7. Състезателите в залата излизат на сцената, избрани на случаен принцип, за да познават думите, от които е съставена кръстословицата. Всеки участник може да използва жокери, а този, който завърши кръстословицата, получава правото да върти прословутото Колело на късмета, което му дава шанс да си тръгне с голямата награда от 100 000 лв.

Предаването търси чаровни млади дами, които умеят да танцуват и искат да влязат в ролята на емблематичните за шоуто Момичета на късмета.

Все още няма информация дали лицето на "Риск печели, риск губи" - самият Къци Вапцаров - ще бъде водещ или ще се задоволи с ролята си на продуцент. В началото на 90-те години на миналия век актьорът се превърна в любимец на тогавашната телевизионна аудитория като водещ на едно от първите телевизионни игри в България - Супершоу Невада. Именно от това шоу стартира кариерата и на водещата на "На кафе" Гала.

Името на Вапцаров нашумя и покрай последното издание на реалити формата Big Brother All Stars, където шоуменът изтърпя много подигравки от страна на други звездни участници в предаването.

Сподели.