Jurassic Park 4 се завръща на динозавърския остров Исла Нублар

Pinterest LinkedIn +

Въпреки че продукцията около Jurassic Park 4 е обвита в мистерия, режисьорът Колин Тревъроу предоставя първи интересни подробности около завръщането към култовата поредица.

Чрез своя акаунт в Twitter Тревъроу публикува снимка на една от локациите, на която ще бъде заснета част от филма.

Макар че не дава детайли за фотографията, режисьорът я е озаглавил Isla Nublar, както е името на острова, където се развива действието в първия филм от франчайза - Jurassic Park (Джурасик парк).

Все още предстои да бъде обявено началото на снимките, но се очаква продукцията да започне през есента на 2013 г., тъй като световната премиера на Jurassic Park 4 е планирана за юни 2014 г.

Както The Lost World (Изгубеният свят), така и Jurassic Park 3 (Джурасик парк 3) включват герои от оригиналния филм, базиран на едноименния роман от Майкъл Крайтън, но засега няма потвърждение, че и четвъртата част ще следва този подход.

Сред спекулациите около предстоящия блокбъстър е и теорията, че Колин Тревъроу и Стивън Спилбърг (Steven Spielberg), който е на борда като продуцент, ще заложат на изцяло нови герои и история, които не са свързани с първата трилогия.

Сподели.