Жената на Илон Мъск се снима гола с приятелка в банята

Pinterest LinkedIn +

Канадската певица Граймс (псевдоним на Клер Баучер), съпруга на шефа на "SpaceX" и "Tesla" Илон Мъск, публикува любопитна снимка в своя Инстаграм. Тя се е снимала в тоалетната заедно с манекенката Лив Боери. 

На кадъра Граймс е полугола, а тялото й е изрисувано. Нейната приятелка Боери пък е напълно гола. В надписа към публикацията Граймс отбелязва, че тя се занимава с бодиарт. Тя също така напомня на абонатите за предстоящото издание на видеоиграта "Cyberpunk 2077".

Снимката

През май Граймс обяви, че е решила да продаде частица от душата си. В началото на тази година пък певицата отново използва разголена снимка, за да обяви, че е бременна от Илон Мъск. Малкият  X Æ A-12 се роди на 5 май 2020 г.
Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.