Извънредна ситуация в имението на "Ергенът" налага Алек да вземе категорично решение тази вечер

Pinterest LinkedIn +

Силни любовни трепети, бурни вълнения и непредсказуеми обрати има тази седмица в „Ергенът“. В сряда зрителите днавапа свидетели на една изключително емоционална индивидуална среща на Алек с Маги. Двамата отплаваха към един от най-удивителните острови в Егейско море – Сими, където имаха възможност да се насладят един на друг далеч от всички останали. Най-желаният ерген на България отведе избраницата си до залива „Свети Георги“, а дамата не скри, че в компанията на Алек се чувства като малко момиченце, което усеща първите трепети на любовта. 

Докато Алек и избраницата му обикаляха из необятните кътчета на екзотичния остров, хванати за ръка, останалите момичета в имението накараха басейна на имението да ври и кипи… Именно там се проведе взривоопасно парти, на което балоните далеч не бяха само за украса. Дамите бяха разпределени по двойки една срещу друга, а целта им беше да спукат първи балоните на опонентките си. Най-бърза беше Вики, която получи специалната привилегия буквално да „запуши“ нечия чужда уста за цялата вечер, т. е. да забрани комуникация както с останалите момичета, така и с Алек. Очаквано, Виктория избра да запуши устата на бъбривата Тея.

По време на вечерния коктейл зрителите станаха свидетели на изключително дързък ход от страна на Теа, която, макар и със запушена уста, успя да удиви както Алек, така и останалите момичета с предизвикателното си поведение. Вечерта предложи и много страстни целувки на ергена с различни моми. Епизодът завърши с поредната Церемония на розата, след която без цвете си тръгна Васка. Отпадналата участничка отказа да направи какъвто и да е коментар за напускането си, дълбоко разочарована и обляна в сълзи.

Днес, 28 март, е време за поредното вълнуващо групово предизвикателство, в което момичетата ще се впуснат в забавна шахматна игра с непредвидени ходове и изненадващи стратегии. Първата „пешка“, която стигне до финала, автоматично ще се превърне в „царица“ и ще си спечели привилегията да вечеря с Алек насаме. Предстои зрителите да станат свидетели и на невиждан до този момент бойкот от страна на всички участнички срещу една от дамите, от която ще се почувстват застрашени дори и за живота си. Запознавайки се със случващото се зад стените на имението, „ергенът“ ще бъде принуден да се намеси, взимайки категорично решение, след което нищо няма да е същото.
Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.