Опустошителна буря в имението на любовта – днес и утре вечер в „Ергенът“ по bTV

Pinterest LinkedIn +

Тази вечер (10 април) зрителите на bTV ще станат свидетели на индивидуалната среща на Алек с Магдалена, към която той отправи повече от изненадваща покана за романтично уединение по време на последната „Церемония на розата“. Ергенът ще отплава с избраницата си към един от най-екзотичните безлюдни острови, където двамата ще имат възможност да останат насаме на свещено място, недокоснато от човешка ръка в продължение на цели 70 години. Там двамата ще се впуснат в търсене на скрито съкровище, до което ще трябва да стигнат, разгадавайки любопитни загадки.

Докато Алек и Маги споделят романтични моменти на самотния остров, момичетата в имението ще бъдат изправени пред поредното забавно групово предизвикателство. Те ще имат на разположение платове, ножици и игли, за да ушият перфектния костюм за „ергена“ – панталон, сако, риза и подходяща вратовръзка. Претендентките ще бъдат разделени в два отбора – „Храбри шивачки“ и „Кроящи красавици“, а Алек ще трябва да избере чия „шев и кройка“ е по-добра.

По време на вечерния коктейл зрителите на bTV ще станат свидетели на грандиозен скандал, който ще противопостави две от най-изявените дами в имението – Теа и Виктория – в невиждан до момента междуличностен сблъсък. Кулминацията на вечерта ще бъде поредната инфарктна „Церемония на розата“, след която още една от участничките ще трябва да се сбогува с бизнесмена и да напусне имението завинаги.

В четвъртък (11 април) е време за поредната групова среща на момичетата в компанията на Алек. Дамите ще бъдат разделени в два отбора – „Сини лъвици“ и „Розови пантери“, за да премерят сили в ожесточен турнир по хокей на трева. Съдия на мача ще бъде не кой да е, а самият Алек, който ще се усамоти с победителките на грандиозно парти. По време на вечерния коктейл една от участничките ще се усъмни, че Младенов има интерес към нея и директно ще го попита дали в нейно лице вижда потенциална половинка. А признанието на друга, че е безумно влюбена в него, ще разгорещи страстите в имението до краен предел... В края на вечерта Алек ще трябва да вземе едно от най-трудните си решения до този момент в поредната наелектризираща „Церемония на розата“.
Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.