Сестрите позорно изгонени от "Ергенът" заради гадже, което има семейство

Pinterest LinkedIn +

Гръм в рая! След снощния епизод романтичното риалити заприлича на евтина индийска сапунка. Кирливите ризи на сестрита Габриела и Памела излязоха наяве и двете бяха позорно изгонени от "Ергенът". 

Всичко започна с разкритието, че Габриела си има гадже, което Виктория направи в предишния епизод. Тази неочаквана новина доста развълнува момичетата. Заподозряната Габриела първоначално отрече, но във вчерашния епизод събра смелост и се опита да разкрие и оправдае лъжите си. Първоначално тя се опита да обясни на Алек защо с Памела са решили да влязат заедно в романтичното риалити и в началото да скрият, че са сестри. "Малко по-плащащо е като сте 2:1“ – коментира Алек.

"Искахме да сме заедно, защото в живота сме имали ситуации, когато някой се запознава първо с мен, после с нея. Искахме реално да видим към коя ще имаш интерес. Имам доста неща да му казвам, но има и други неща, които трябва да говоря с него. Ще изчакам точния момент“ – обяви загадъчно Габриела пред камерата на предаването. 

Александър обаче не можа да преглътне обидата от грозното поведение на девойките, особено на Габриела, която в крайна сметка беше принудена да признае пред него, че го е лъгала от самото начало и за нещо по-сериозно: че в реалния живот тя има връзка с друг мъж.

"Никога не ми е било по-неудобно от поведението на друг човек… Двете са още много млади и мисля, че днес научиха тежък урок. Сигурен съм, че ще намерят правилния път, но засега този път е към дома“. Такъв беше коментарът на ергена, който показа червен картон на Памела и Габриела. Двете сестри си тръгнаха от "Ергенът", след като Александър ги помоли да напуснат шоуто още преди церемонията на розата.

След това той направи нещо неочаквано: промени регламента, по който се проведе церемонията. Ергенът поиска от момичетата, които останаха, да му обещаят, че няма да го лъжат. Всяко от тях трябваше да му даде роза с въпроса: "Ще приемеш ли тази роза от мен?“, а той да реши дали да я приеме. В крайна сметка той прие всички рози. Така вчерашният епизод завърши с две изгонени претендентки за сърцето на ергена.

Междувременно обаче, въпреки че в предаването се постараха да прикрият самоличността на гаджето на Габриела, истината излезе наяве. Разбра се, че това е футболистът от "Лудогорец" Оливие Вердон. Най-шокиращото разкритие обаче е фактът, че въпросният Оливие съвсем не е ерген, а женен мъж с две деца. Социалните мрежи разкриват, че само преди седмица той е качил снимка със семейството си:

Оливие Вердон със семейството си

Бдителни граждани установиха, че връзката на плувкинята с футболиста съвсем не е мимолетна забежка, тъй като сестрите имат общ бизнес с африканеца, който играе в българския клуб от септември 2020 г.

Разкрития в социалните мрежи


Зрителите побързаха да коментират с възмущение сапунката, в която се превърна любовното риалити. Ето някои от коментарите в социалните мрежи:

Ето заради такива жени, стотици семейства биват разбити. Ето заради такива жени са изляти тонове сълзи, докарали други до дълбоки депресии, а някои и до отчаяние и самоубииства. Да лъжеш, без да ти трепва окото, да се опитваш да се изкараш благородна, че с това помогаш на семейството си, е наглост и падение. Ето зарди такива жени, които не се страхуват и за миг да те лъжат, гледайки те в очите, пропадат толкова много приятелства, толкова много любов бива угнетена и потъпкана... Падение, невъзпитание, липса на морал и на задръжки... За мен те са долу, в тинята, дори по-ниско и по-дълбоко в нея...

Габриел е олицетворение на всичко, което презирам в хората!... Надявам се скоро и другата лъжкиня Валерия да напусне шоуто! Такива лъжливи долни хора трябва да бъдат гонени от всякъде и по всяко време! Хората трябва да бъдат честни един към друг и с лекота да боравят с истината! Веднъж завинаги трябва да се спре със шмекеруването и подмолните игрички, за да може човечеството да продължи да върви напред! Предпочитам да откраднат от мен, отклкото да ме излъжат!

За съжаление това предаване не отправя никакъв положителен апел към любовта! След всеки епизод започвам да изпитвам усещането за евтин документален филм в стилът на ''Джурасик парк'', където преобладава хищничеството, подлостта и арогантното поведение на едни разгонени и озверели от глад за популярност и слава женски! Аз не усещам приливи или вълни на любов... и ще ви кажа, че към момента единствените жени в това имение на любовта, изпитващи пламък на обич към Алек, това са Маги и Надежда!...

Толкова ли евтини,продажни и прости са станали днес някои жени? Много е жалко да видиш толкова порпаднали духовно и морално хора на едно място! Дали всеки един от нас всъщност се замисля,че подкрепяйки този упадъчен подход на маниер и поведение, всъщност подкрепя простотията и прави от тези фалшиви жени... едни известни с тъпотата си ''инфлуенсърки'' и ''жени'', които грам не заслужават аплодисменти, първо защото не се срамуват от поведението си, второ, защото не виждат проблем в поведението и отношението си, трето, защото са забравили възпитанието си удома и го играят супер егоистки, а най-лошото от всичко е че дават отвратителен пример на всички млади момичета с каруцарският и вулгарен речник...!

А вие все още ли намирате това предаване за нещо наистина значимо??? Превръщаме динозаврите в домашни любимци на обществото! Помислете за децата,които гледат това! Нима искате да заприличат на това, което ни показват като извадка в блогове, влогове и интервютата с джукесите! Нелепо представление с евтини актъори и съдържание! Ако Алек има самоуважение и достойнство... най-добре ще е да си тръгне на финала в предаването без нито една от тях! Нека да им е за урок на всички! За любов човек не се състезава... любов се случва!

Съгласни ли сте?

Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.