Изтегли безплатно саундтрака към Mass Effect 3 Extended Cut

Pinterest LinkedIn +

Не само самият Extended Cut, но и неговият саундтрак вече може да бъде придобит напълно безплатно от феновете на Mass Effect. Дело на номинирания за BAFTA американски композитор Сам Хулик, който стои зад музиката на цялата трилогия, саундтракът към наскоро издадения add-on към ME3 включва седем трака със заглавия като A Future That Many Will Never See, I Will Watch Over The Ones Who Live On, I Am Alive And I Am Not Alone и We Fought As A United Galaxy.

Той може да бъде свален от сайта на BioWare (в .wav аудио формат), но само от потребителите с Origin или BioWare Social Network регистрация (желаещите да създадат такава, могат да го направят безплатно за по-малко от минута).

Освен музиката на Хулик, който в момента работи по саундтрака на Enhanced версията на Baldur's Gate, във файла е включен и следният текст, подписан от The Mass Effect Team:

"И за Шепард, и за нашият екип в BioWare, това бе едно дълго пътешествие, което не би могло да се случи без вас. Mass Effect трилогията започна своето съществуване като проект на съвсем малък екип, който през годините се разрасна. Този растеж бе стимулиран и определян от подкрепата и препоръките на нашата геймърска общност.

Благодарим ви, че ни придружихте в това пътешествие. Нямаме търпение да споделим с вас по-нататъшните приключения от вселената на Mass Effect".

Сподели.