Mass Effect 3 Extended Cut излиза на 26 юни

Pinterest LinkedIn +

Дългоочакваният add-on към финала на Mass Effect 3 – една от най-продаваните видео игри от началото на 2012 г., ще излезе за PC, Xbox 360 и PlayStation 3 на 26 юни, обявиха BioWare.

Extended Cut има за предназначение да хвърли повече светлина върху индивидуалния изход от играта на всеки играч, основаващ се на решенията, които е взел в хода й – нещо, което самата общност на ME изиска още в дните след рилийза на третата, последна част от sci-fi ролевата поредица през март тази година година

Подробна информация за Mass Effect 3: Extended Cut, в това число FAQ секция, няколко мейкинг кадъра и десетминутно интервю с изпълнителния продуцент Кейси Хъдсън и главния сценарист Мак Уолтърс, е поместена в официалния сайт на франчайза.

От там става ясно, че разширението ще изисква близо 2GB допълнително дисково пространство и отново се подчертава, че то "не променя фундаментално края на играта. Дава търсените отговори и завършеност, които играчите пожелаха да получат. Съдържа някакъв пресантимент за това какво крие бъдещето според направените в хода на сериите решения. И разкрива в повече детайли успеха или провала на играча в края на Mass Effect 3".

Както бе съобщено от самото начало, Extended Cut ще бъде напълно безплатен за всички потребители.

Сподели.