Earth DLC към Mass Effect 3 излиза до седмица, задава се Leviathan DLC

Pinterest LinkedIn +

Нов add-on, предназначен за мултиплеър сегмента на Mass Effect 3, ще излезе за всички платформи на 17 юли. Подобно на наскоро издадения Extended Cut, Earth DLC също ще бъде безплатен.

След преждевременното изтичане на информацията за съдържанието на пакета, тя бе потвърдена официално от Electronic Arts. Съгласно нея Earth ще включва три нови карти – Рио, Ванкувър и Лондон; три оръжия - Piranha assault shotgun, Acolyte pistol и Typhoon light machine gun; и шест нови човешки класа: Destroyer, Paladin, Demolisher, Slayer, Shadow и Fury.

Въпросните ще притежават специални умения, с които да причиняват много по-сериозни щети на враговете си, ще са екипирани с много по-здрави брони и ще се придвижват по-бързо, поради което, и заедно с тях в Mass Effect 3, ще бъде представено ново ниво на трудност – Platinum.

Наскоро разконспирираният от фенове сингълплеър add-on за ME3, Leviathan, също получи своето потвърждение, макар и не от Electronic Arts или BioWare, а от актьора, озвучаващ главния герой в него – Антъни Скорди. Според оскъдната и засега неофициална информация новият епизод ще въвлече Шепърд в спасяването на учен от индоктринирана база.

Името Leviathan всъщност е име на рийпър, убил представител на своя собствен вид и вероятно звучи познато на онези, изиграли първата Mass Effect игра. От нейната поява изминаха близо 6 години, а от тази на финалната част на касовата sci-fi трилогия – четири месеца.

Сподели.