Излезе първият трейлър на Mass Effect: Paragon Lost

Pinterest LinkedIn +

Дебютният трейлър на пълнометражния аниме филм Mass Effect: Paragon Lost, базиран на трилогията Mass Effect, беше представен по време на San Diego Comic Con 2012.

Paragon Lost се разработва от прочутото студио Production I.G., чиято продукция включва култовите екранизации на Ghost in the Shell и още стотици филмови и гейм проекти, в това число повечето игри от Tales сериите.

Събитията, застъпени в Paragon Lost, предшестват тези от Mass Effect 3, а централен персонаж в тях е зачисленият към Systems Alliance Джеймс Вега, оглавяващият Special Forces взвод, дислоциран в колония насред далечна звездна система. Заедно със своите хора той трябва да отблъсне атаката на инсектоподобната извънземна раса Collectors и защити цивилното население.

В хода на геймплея на Mass Effect 3 става ясно, че Вега е получил предложение от Systems Alliance да премине тренировъчната програма на N7, но се колебае дали да го приеме или отхвърли. В играта той говори с гласа на Freddie Prinze, Jr.

Electronic Arts обявиха Mass Effect: Paragon Lost през април т. г., а премиерната дата, на която филмът ще излезе в DVD и Blu-ray формат, е 13 ноември.


Сподели.