Излезе новият трейлър на българския филм "Диви и щастливи"

Pinterest LinkedIn +

Койна Русева и Ицо Хазарта са сред колоритните образи във втория трейлър на романтичната екшън комедия "Диви и щастливи". Той разкрива повече от историята, както и популярни лица, участващи във филма, който ще бъде по кината на 29 ноември 2019 г.

Историята е за две приятелки от детските години Боряна (Яна Маринова) и Мила (Луиза Григорова-Макариев), които имат буйна кръв и големи мечти. Животът обаче им дава отпор и двете работят нещо, което никога не са искали. Поради нелепо стечение на обстоятелствата отвличат Мартин (Базил Айденбенц), син на богато английско семейство, и това ги принуждава да бягат от полицията и от педантичния инспектор Донев (Александър Сано), който е с безпогрешен усет за действията на престъпниците...

Докато не се сблъсква с две жени, решени на всичко. Импулсивните им решения и желанието им за различен живот ги изправят пред предизвикателството да повярват в себе си и и да се преборят с нещата, които ги спират да бъдат истински и да бъдат щастливи.

Звездният актьорски състав на "Диви и щастливи" включва още Дария Симеонова, Явор Бахаров, Асен Блатечки, Калин Врачански, Бен Крос и други актьори, които все още се пазят в тайна.

"Диви и щастливи" е дело на екипа на българския филм "Привличане". Към сценариста Борислав Захариев, режисьора Мартин Макариев и продуцентите Яна Маринова и Александър Сано застават още операторът Андрей Андреев, експертът по звук и звукови ефекти Михаил Дичев и композиторът Антони Рикев (WahTony).

Сподели.

Относно автора

Avtora.com е създаден през 2001 г. като поддържаща медия на популярния по това време клуб О!Шипка. Впоследствие платформата променя своя фокус и от музикален сайт разширява темите и начина за доставка на съдържание.