Вижте клипа на D2 и 100 Кила "Диви и щастливи"

Pinterest LinkedIn +

Българската група D2 и рапърът 100 Кила записаха обща песен. Парчето е част от саундтрака на новия български филм "Диви и щастливи" и носи същото име.

Премиерата на видеото към сингъла "Диви и щастливи" ще бъде днес във ВИП залата на кино "Арена Делукс" в София. Изборът на мястото е провокиран от желанието на режисьора на филма Мартин Макариев да покаже клипа на огромен екран с добър звук.

Песента "Диви и щастливи" е по музика на Димитър Кърнев и Александър Обретенов, а текстът е на D2 и 100 Кила. Клипът към нея включва ключови кадри от романтичната екшън-комедия, в която участват Яна Маринова, Луиза Григорова-Макариев, Александър Сано и още много любими актьори.

Видеото ще бъде качено в официалния YouTube канал на 100 Кила, както и в профилите на музикантите и актьорите от филма, веднага след медийната му премиера.

Можете да го следате след 14 часа днес тук: https://www.youtube.com/watch?v=BjcmrPOImxM

Премиерата на филма ще бъде на 29 ноември във всички кина в страната.

Сподели.

Относно автора

Мария Иванова е журналист с богат опит в бизнес и новинарски издания. Работила е последователно във вестник Монитор, списание b2b Magazine, Livenews.bg, Livebiz.bg и други медии. Съчетава работата в Avtora.com с позицията на главен редактор на образователния портал Uchi.bg. Пише още в Pixelmedia.bg и други издания. Обича да чете, да танцува, да спортува и да пътува.