D2 ще пеят на концерта на Мария Илиева

Pinterest LinkedIn +

Плеяда от звезди ще се включат във финалния концерт от турнето "Всичко – най-доброто от Мария Илиева" на 22.10. в Зала 1 на НДК. 

Графа и Любо – двама от най-близките приятели на Мария Илиева ще застанат рамо до рамо с певицата за емблематичните им дуети "Крадена любов", "Чуваш ли ме" и "Alright". Маестро Живко Петров ще акомпанира на Мария по време на "Сама" – песента, която самият той написва специално за нея.

От Америка за концерта долита Keith Thompson – едно от големите имена на световната клубна и vocal house сцена. Заедно с Мария Илиева ще изпълнят дуета им "Truly", спечелил приза "Дует на годината" на Годишните музикални награди на БГ Радио и "Най-добра поп песен в Югоизточна Европа" на наградите за електронна музика SEEME през 2010г.

Сред големите изненади в концерта "Всичко – най-доброто от Мария Илиева" ще бъде появата на D2, с които певицата прави песента "С теб научих как" в подкрепа на фондация "Цветан Цанов" срещу детското насилие.

Несъмнено един от най-интимните и докосващи моменти в зала 1 на 22.10. ще бъде изпълнението на Мария Илиева с женския народен хор "Ваня Монева". Какво точно са подготвили Мария и майка ѝ Ваня Монева, диригент на хора, остава в тайна до самия концерт.

Музикантите на сцената до Мария са сред най-ярките имена на родната сцена – Георги Янев (музикален директор на турнето и китара), Мартин Ташев (тромпет и вокали), Васил Вутев (барабани), Милен Кукошаров (аранжименти, клавишни), Волен Милчев (вокали), Евден Димитров (бас), Владислав Мичев (тромбон) и Пламен Денчев (синтезатор).
Сподели.

Относно автора

Avtora.com е създаден през 2001 г. като поддържаща медия на популярния по това време клуб О!Шипка. Впоследствие платформата променя своя фокус и от музикален сайт разширява темите и начина за доставка на съдържание.