Бурни аплодисменти и два биса на концерта на Марио Бионди в София

Pinterest LinkedIn +

Близо 15-минутни аплодисменти и два биса изпратиха италианската звезда Марио Бионди след двучасовия му концерт в зала 1 на НДК. В емоционално послание до своята публика в София и до организаторите на концерта той написа: "НДК, благодаря за незабравимата вечер! Благодаря, България!". 

Марио Бионди вдигна публиката на крака с брилянтно изпълнение на знаковите си парчета, песни от новия албум "Brasil" и блус версия на летния си хит "Sunny Days". Музикантите дълго се сбогуваха с публиката, а почти час след грандиозния концерт италианецът бе обграден от любовта на почитателите си, раздаваше неуморно автографи, говореше и се снимаше с тях.

Преди това Марио истински се забавлява на сцената, а заразяващото му настроение бе предадено и на публиката, с която той не спираше да флиртува. Музикантът накара присъстващите да танцуват под звуците на знаковата "Love is a temple", а цветовете, идващи от сцената, насочваха публиката в желаната от Бионди емоционална тоналност.

Преди него на сцената се качи талантлива изпълнителка Виктория Георгиева, която веднага спечели публиката с пленителния си глас.

Това беше второто гостуване на Бионди, познат още като наследника на Бари Уайт, в България. Концертът на изпълнителя е част от световното му турне за 2019 г., което премина през Тунис, Русия, Полша, Латвия, Германия, САЩ и други държави.


Сподели.

Относно автора

Avtora.com е създаден през 2001 г. като поддържаща медия на популярния по това време клуб О!Шипка. Впоследствие платформата променя своя фокус и от музикален сайт разширява темите и начина за доставка на съдържание.